Skocz do zawartości

Harrier Gr.7/9 + dodatki - 300zł, Mustang z komorą uzbrojenia - 120zł WYSYŁKA GRATIS!

K_Mazur

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Na sprzedaż mam parę modeli w skali 1/48, może ktoś będzie zainteresowany.

1. A-4M SkyHawk 1/48 Magic Factory ( stan idealny, wszystko w foliach ) - 180 zł

2. Harrier Gr.7/9 1/48 Eduard + kokpit żywiczny airesa, golenie i koła - druk 3D od Metalic Details oraz maski tej samej firmy ( ramki wyjęte z folii, zestaw kompletny ) - 300 zł

3. FA-50 1/48 Answer ( stan idealny, wszystko w foliach ) - 120 zł

4. P-51D Mustang 1/48 Eduard + jeden żywiczny zestaw tego samego producenta komory uzbrojenia ( wszystko w foliach, pudełko lekko pogniecione ) - 120 zł.

Do cen należy doliczyć koszty wysyłki. Rozważe wszelakie propozycje. Pozdrawiam i zapraszam do zakupu.

20250119_182204.jpg

Edytowane przez K_Mazur

Napisano (edytowane)

Do piątku ( 24.01 ) wlącznie, darmowa wysyłka.

Edytowane przez K_Mazur

@Peter_DSłuchaj nie ma zainteresowanych. Chyba jakiś przestój jest. Albo wszyscy już wszytko mają. Mogę jeszcze 10 zł zejść i tak jak pisałem  wysyłka gratis. ( chciałem napisać PRIV, ale nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości.

• K_Mazur changed the title to Harrier Gr.7/9 + dodatki - 300zł, Mustang z komorą uzbrojenia - 120zł WYSYŁKA GRATIS!

Harrier sprzedaży. Cena mustanga do negocjacji, lub wymienię na inny model z dopłatą z mojej strony. 

• 2 weeks later...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.