K_Mazur Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia (edytowane) Witam. Na sprzedaż mam parę modeli w skali 1/48, może ktoś będzie zainteresowany. 1. A-4M SkyHawk 1/48 Magic Factory ( stan idealny, wszystko w foliach ) - 180 zł 2. Harrier Gr.7/9 1/48 Eduard + kokpit żywiczny airesa, golenie i koła - druk 3D od Metalic Details oraz maski tej samej firmy ( ramki wyjęte z folii, zestaw kompletny ) - 300 zł 3. FA-50 1/48 Answer ( stan idealny, wszystko w foliach ) - 120 zł 4. P-51D Mustang 1/48 Eduard + jeden żywiczny zestaw tego samego producenta komory uzbrojenia ( wszystko w foliach, pudełko lekko pogniecione ) - 120 zł. Do cen należy doliczyć koszty wysyłki. Rozważe wszelakie propozycje. Pozdrawiam i zapraszam do zakupu. Edytowane 30 Stycznia przez K_Mazur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 20 Stycznia Autor Share Napisano 20 Stycznia A4 sprzedany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 20 Stycznia Autor Share Napisano 20 Stycznia Ceny w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 21 Stycznia Autor Share Napisano 21 Stycznia (edytowane) Do piątku ( 24.01 ) wlącznie, darmowa wysyłka. Edytowane 21 Stycznia przez K_Mazur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 22 Stycznia Share Napisano 22 Stycznia Jak do piątku, soboty nikt FA-50 nie weźmie to ja go wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 22 Stycznia Autor Share Napisano 22 Stycznia @Peter_DSłuchaj nie ma zainteresowanych. Chyba jakiś przestój jest. Albo wszyscy już wszytko mają. Mogę jeszcze 10 zł zejść i tak jak pisałem wysyłka gratis. ( chciałem napisać PRIV, ale nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 23 Stycznia Autor Share Napisano 23 Stycznia Ceny w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Jaka cena tego Fa-50 z wysylka wszystko razem bo sie pogubilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 23 Stycznia Autor Share Napisano 23 Stycznia Fa-50 sprzedany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 27 Stycznia Autor Share Napisano 27 Stycznia Ceny lecą w dół. Harrier 300zł, Mustang 120 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 29 Stycznia Autor Share Napisano 29 Stycznia Podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Przesylka dotarla wszystko sprawnie szybko polecam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 30 Stycznia Autor Share Napisano 30 Stycznia Harrier sprzedaży. Cena mustanga do negocjacji, lub wymienię na inny model z dopłatą z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 30 Stycznia Autor Share Napisano 30 Stycznia Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Transakcja przebiegła sprawnie i miło. Zakupiony przedmiot zgodny z opisem. Polecam tego modelworkowicza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi