SnajperTBG Napisano 28 Stycznia 2025 Napisano 28 Stycznia 2025 Model zrobiony jakiś czas temu. Konwersja kupowana przed globalnymi kryzysami typu covid i antidotum na niego czytaj wojne na ukrainie Ogólnie przyjemnie się go budowało. Konwersja miniarmu spasowana idealnie. Jammera dokupiłem u majfrendów w PRC bo tam tylko dało radę go kupić. Z założenia przedstawia pojazd przed wywiezieniem na " pokojową" misją do Syrii. Aczkolwiek mam kwity na identyczny w słynnych zetkach. Kalki sprezentował mi kolega robertmodelarz za co dziękuję. I coś czuję że wkrótce będzie inna galeria 8 Cytuj
robertmodelarz Napisano 28 Stycznia 2025 Napisano 28 Stycznia 2025 Radziecki wóz naszpikowany nowoczesną elektroniką. Widać od razu, że chłopaki czasami mają i zasięg. 2 Cytuj
mandrivecs Napisano 29 Stycznia 2025 Napisano 29 Stycznia 2025 Dla mnie Twoja najlepsza praca w ostatnim czasie - podoba się! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi