SnajperTBG Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Model zrobiony jakiś czas temu. Konwersja kupowana przed globalnymi kryzysami typu covid i antidotum na niego czytaj wojne na ukrainie Ogólnie przyjemnie się go budowało. Konwersja miniarmu spasowana idealnie. Jammera dokupiłem u majfrendów w PRC bo tam tylko dało radę go kupić. Z założenia przedstawia pojazd przed wywiezieniem na " pokojową" misją do Syrii. Aczkolwiek mam kwity na identyczny w słynnych zetkach. Kalki sprezentował mi kolega robertmodelarz za co dziękuję. I coś czuję że wkrótce będzie inna galeria 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Radziecki wóz naszpikowany nowoczesną elektroniką. Widać od razu, że chłopaki czasami mają i zasięg. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia Dla mnie Twoja najlepsza praca w ostatnim czasie - podoba się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi