Skoti Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Oto jeden z moich ostatnich zakupów: Kalkomanie doprowadzają do oczopląsu, tyle tego . Pozwalają na wykonanie samolotu w barwach Austrii, Wielkiej Brytanii, Włoch i Hiszpanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 I Niemiec jak się nie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 najlepsza jest ilość kalek, tych małych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 6 Listopada 2008 Autor Share Napisano 6 Listopada 2008 A tak Niemiec również, sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallstart Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Zaglądając do tego tematu zastanawiałem się, czy to czasem nie będą te same wypraski co w modelu Italeri, który posiadam. Ale widzę, że jest inny podział technologiczny modelu niż w Italeri, więcej podwieszeń, no i te kalki... W porównaniu z nimi Italeri są takie ... malutkie Ale o dziwo Revell robi też Eurofightera z przepakiem Italeri: http://www.fortunecity.com/meltingpot/portland/971/Inbox/d-f/eurofighter-i.htm Właśnie przymierzam się do zabrania za swojego Eurofightera z Italeri i mam prośbę o skan/foto schematu malowania niemieckiej maszyny. Głównie chodzi mi o kolory farb, gdyż nie mogę dobrać jednego koloru. W Italeri góra kadłuba powinna być pomalowana kolorem 1721 ModelMastera (FS35237) i nie mogę znaleźć odpowiednika z Pactry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 6 Listopada 2008 Autor Share Napisano 6 Listopada 2008 Z tego co się orientuję ten Typhoon jest nowym modelem. Dosyc wysoko ocenionym przez Fine Scale Modeler. Jutro zeskanuję i podeslę stronę z instrukcją malowania wersji niemieckiej oraz oznaczenia farb w kodzie Revella. Podaj tylko maila na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Bardzo ładny zestaw, oj narobiłeś apetytu! Ełrofajter tak samo dobrze lata jak wygląda, a co do kalek to jak nakładasz takie ilości maciupkich napisów to szlak człowieka trafia, ale po pokryciu lakierem ładnie to wygląda. Miałek kiedyś model Ełrofajtera ale po przeprowadzce miał katastrofę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallstart Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Skoti: Mail poszedł na PW. Z góry dzięki za materiały. Kiedy Twój trafi na warsztat? Ja swojego zacząłem dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi