Kacperek315 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Mam pytanie na jaki kolor powinno się malować chlebak Niemca z 1941r. z frontu wschodniego? Ogólnie mam problemy z doborem koloru co do ekwipunku, jak muszka od maski itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterATS Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 http://www.militaria.neostrada.pl/main.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiec4-13 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Puszkę od maski malujesz na humrol 155 i przecierasz stalowym/aluminiowym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted November 6, 2008 Author Share Posted November 6, 2008 Dzięki z aodpowiedzi, ale ja się dopiero teraz zorientowałem, że do złego działu dałem temat. Czy mógłby któryś z modelatorów przenieść go do warsztatu? Przepraszam za kłopot i brak uwagi. Bardzo dziękuję za przeniesienie tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts