Kacperek315 Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Mam pytanie na jaki kolor powinno się malować chlebak Niemca z 1941r. z frontu wschodniego? Ogólnie mam problemy z doborem koloru co do ekwipunku, jak muszka od maski itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 http://www.militaria.neostrada.pl/main.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Puszkę od maski malujesz na humrol 155 i przecierasz stalowym/aluminiowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 6 Listopada 2008 Autor Share Napisano 6 Listopada 2008 Dzięki z aodpowiedzi, ale ja się dopiero teraz zorientowałem, że do złego działu dałem temat. Czy mógłby któryś z modelatorów przenieść go do warsztatu? Przepraszam za kłopot i brak uwagi. Bardzo dziękuję za przeniesienie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi