Focus Napisano 3 Marca Autor Share Napisano 3 Marca (edytowane) Abrams pochodzi z tego zestawu 1997 Edytowane 17 Marca przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 4 Marca Autor Share Napisano 4 Marca (edytowane) Jeszcze coś na temat Abramsa w 2025 roku pewnie jest już dosyć dużo, dużo lepszych modeli Abramsa no ale skoro mam już ten model Revella to go robię. Całkiem ciekawa wersja i starego typu gąsienice typ 156. Model będzie w malowaniu z 1995 roku czyli dokładnie 30 lat temu. To nie jest taki już współczesny. Rysunki z instrukcji są w skali 1/72 posłużą mi do wykonania szablonów z taśmy malarskiej bez konieczności skalowania. Edytowane 12 Kwietnia przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 5 Marca Autor Share Napisano 5 Marca (edytowane) Edytowane 5 Marca przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 5 Marca Autor Share Napisano 5 Marca (edytowane) MM 2111 Italian Darka Brown Edytowane 5 Marca przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Sprytnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Marca Autor Share Napisano 8 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 11 Marca Autor Share Napisano 11 Marca (edytowane) Edytowane 17 Marca przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 13 Marca Autor Share Napisano 13 Marca (edytowane) Edytowane 17 Marca przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 13 Marca Autor Share Napisano 13 Marca (edytowane) Edytowane 17 Marca przez Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 17 Marca Autor Share Napisano 17 Marca (edytowane) 24 lata model musiał czekać na złożenie już ponad 15 lat miałem obmyślone jak go zarobić. Potem zapomniałem o nim całkiem nawet nie myślałem że go jeszcze złożę no i cyk przyszedł moment dzień i godzina. I teraz przypominam sobie jak go kupowałem za 24,99 pln Edytowane 17 Marca przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi