Kasa Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 Witam Tym razem już skala 1:35 .Kupiłem model po bardzo okazyjnej cenie.Na razie mam sklejone parę części,fotki wstawię potem.Prosze o podpowiedzi w relacji bo nie jestem zbyt dobry .Ogólnie skleja sie super zero problemów tylko ta instrukcja to . Pozdrawiam _KAROL_ PS:I oto rozpoczęciem relacji pisze 100 post . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 Sto postów, sto postów niech żyje żyje nam!!! dobra, więcej nie napisze, bo nie ma fotek, ale wstaw jej. im wcześniej tym lepiej, bo jeszcze zdarzymy pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Chciałem właśnie wstawić fotki a tu bateria w aparacie się rozładowała Teraz będzie trochę przerwy bo szpachlówka mi się skończyła a nie wiem skąd wytrzasnę nową .Proszę was o wrzucenie fotek tego pojazdu i jakiś malowań ,bo jeszcze się nie zdecydowałem na malowanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Proszę was o wrzucenie fotek tego pojazdu i jakiś malowań ,bo jeszcze się nie zdecydowałem na malowanie Jeśli to twój pierwszy model to zbuduj go prosto z pudła, czysto i bez cudowania. W instrukcji dragon uwzględnij jakieś malowanie, więc radzę (podkreślam "radzę", ale nie zmuszam) się zastosować do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 To absolutnie nie jest mój pierwszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Ja również nie jestem taki świeży ale staram się robić model w pierwszej kolejności(jeżeli chodzi o malowanie) z pudła no chyba że mam coś ciekawszego. Wtedy przydaje się pomoc życzliwych kolegów i skokój pomoże tu wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 Dobra mam wolne więc siedzę i dłubie , w tym tygodniu będzie już aero i nowa chemia.Na razie model jest w takim stanie: Pozdrawiam Ps:Jeszcze w paru miejscach trzeba zaszpachlować ,ale chwilowo zabrakło mi jej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Nawet ok jedziesz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fankol Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Pewnie znasz tę relację, ale wrzucam tak na wszelki wypadek: http://pl.youtube.com/watch?v=4cWUMcaoPsQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 A jak to jest już posklejane to jak zamierzasz pomalować środek, że o wklejeniu uchylnych wizjerów nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 12 Listopada 2008 Autor Share Napisano 12 Listopada 2008 Relacje świetnie znam obejrzałem ją z 20 razy .A pomalować to wszystko będzie ok .Na pewno się dobrze pomaluje bo ten model jest dosyć spory i be problemu można aerkiem i pędzlem wszędzie się zmieścić ,sprawdzałem to już .A wizjery niedługo zostaną złożone ,pomalowane i wklejone .Nie wszystkie elementy są wklejone np nie jest wklejona górna płyta z ckm . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 16 Listopada 2008 Autor Share Napisano 16 Listopada 2008 Wielkie dzięki za ogrom komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Wielkie dzięki za ogrom komentarzy www.zal.pl pokaz jakieś fotki z postępu prac ... nikt ci nie odpisze na prawie pusty temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi