Grzes Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia Godzinę temu, Andzin napisał: Jest taka seria herbat ekspresowych firmy na "L", Nie przenośmy na forum tego niezbyt normalnego telewizyjnego języka. Po co tak sobie życie utrudniać zamiast napisać po prostu nazwę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzin Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia 2 godziny temu, Soris napisał: To w "piramidkach" znowu jest siateczka? Czy znowu to nie wiem, bo do picia to ona się nie nadaje Ale mam kilka siateczek w zapasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia Dla mnie to żadna "ekspresówka" nie nadaje się do picia +/- pięć (?) lat temu Lipton zmienił materiał w "piramidkach" i próba zdobycia "siateczki" w tamtym czasie skończyła się zakupem Ramsey'a z Biedronki, stąd moje pytanie. Jak pisze Grzes powyżej, dobrze by było doprecyzować, o jaką herbatę konkretnie chodzi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano 11 Kwietnia Autor Share Napisano 11 Kwietnia Kwestia smaku herbaty, skłoniła mnie do podjęcia drugiej próby wykonania filtra. I jeszcze skali 1:72 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano Środa o 20:24 Autor Share Napisano Środa o 20:24 (edytowane) HASA powoli do brzegu. Wyposażenie gaśniczo-ratownicze się zainstalowało: kosz na zbiornik Bambi Bucket, kratownica podwieszenia zewnętrznego z haczykiem i głowicą sterującą (Torrentula), wciągarka. Chyba brakuje tylko Wirnika Nośnego. Tymczasem Uganda nabiera rumieńców i testuje nową podtrzymkę: Tylko trzeba uważać, jedno nieostrożne omsknięcie pędzla po pulpicie i aktywacja następuje Edytowane Środa o 20:27 przez Aleksander z Zalasu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano Środa o 21:56 Share Napisano Środa o 21:56 Świetna robota! Serce rośnie, w końcu nasza ukochana konstrukcja wychodzi z cienia... brawo! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano wczoraj o 19:18 Autor Share Napisano wczoraj o 19:18 5X-MAG dostał własnej produkcji drabinki na kadłub. Niestety rozstaw punktów mocowania nieznacznie się różni od tych zestawowych, ale tego nie widać, a co widać można zalać farbą lub zaszpachlować. Dostał też tymczasowe oczy: Miejsce skończonego EC-MJJ zajął kolejny model, przyszły 1018. Najpierw skromnie, trochę kabiny pilotów i pasażerskiej Fotele tylko przyłożone. Przekładnia główna też znalazła swoje miejsce: Początek budowy to jest najlepszy etap, trochę dłubania i już duży postęp widać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi