awiatik Posted March 2 Share Posted March 2 No i trafiłem tutaj z pierwszym samochodowym warsztatem. Model ten ma być takim typowo "prosto z pudła", no chyba że znawcy tematu podsuną jakieś sugestie co i jak można poprawić, dodać, itp. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted March 2 Share Posted March 2 powodzenia w budowie - będę zaglądał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awiatik Posted March 15 Author Share Posted March 15 Citroen powoli sie buduje.... szlifowanie i klejenie , za moment malowanie , nic wielkiego. Ale trafił mi się babol w elementach na wypraskach: jedna z wyprasek jest zdeformowana i niestety jeden element karoserii się nieźle wygiął.... będzie prostowanko. Jakoś sugerowany w instrukcji kolor karoserii się średnio mi podoba...ta czerwień na box arcie się lepiej podoba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awiatik Posted March 22 Author Share Posted March 22 Czas na małe uzupełnienie tematu budowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awiatik Posted March 30 Author Share Posted March 30 Citroen powoli się buduje i kolejne elementy są doklejane. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awiatik Posted April 12 Author Share Posted April 12 (edited) Chyba wreszcie finał zabawy przy budowie Citroena..... to był mój szósty samochód, ale dopiero pierwszy tak skomplikowany. Te wcześniejsze to były cztery ze Smera i Citroen 2CV 1/43 z Hellera..... no takie dość proste jednak modele. Czy będzie /będą kolejne samochody? Tak będą, ale troszkę później, teraz czas na coś ze skrzydłami, lub wirnikiem. Edited April 12 by awiatik 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts