awiatik Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca No i trafiłem tutaj z pierwszym samochodowym warsztatem. Model ten ma być takim typowo "prosto z pudła", no chyba że znawcy tematu podsuną jakieś sugestie co i jak można poprawić, dodać, itp. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca powodzenia w budowie - będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano Sobota o 10:56 Autor Share Napisano Sobota o 10:56 Citroen powoli sie buduje.... szlifowanie i klejenie , za moment malowanie , nic wielkiego. Ale trafił mi się babol w elementach na wypraskach: jedna z wyprasek jest zdeformowana i niestety jeden element karoserii się nieźle wygiął.... będzie prostowanko. Jakoś sugerowany w instrukcji kolor karoserii się średnio mi podoba...ta czerwień na box arcie się lepiej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi