Markuz Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca Cześć, Po latach udało się zakończyć i ten projekt. Warsztat znajdziecie tutaj KLIK Pozdrawiam 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca Ciekawy wycinek z rampy kolejowej, ładnie się to prezentuje. Osobiście, gościowi wskazującemu ręką zadarł bym trochę bardziej do góry głowę, bo patrząc z boku ma się wrażenie, jakby do pancerza mówił, a nie do gości na wieży Tak czy inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Bardzo fajna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Hej. Bardzo podoba mi się efekt Twojej pracy. Świetny pomysł, fajnie "dodatki" które nadają realizmu, rampa ciekawie "wycięta". Figurki jak dla mnie równie dobre. Gratuluję Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 21 Marca Autor Share Napisano 21 Marca Dziękuję za komentarze i uwagi. Rafał B rzeczywiście ułożenie głowy trochę nie fortunne. Ale nie będę odrywał ludzika od podstawki bo amputacja głowy może przynieść więcej skody niż pożytku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi