Frycu666 Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca (edytowane) Cześć. Jest to mój pierwszy model po wielu latach robiony na wzór jednego Youtubera mniej więcej krok po kroku " gotuj z Youtubem ". Edytowane 7 Marca przez Frycu666 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Nie wygląda na pierwszy model . Bardzo fajnie wyszedł. Umiarkowane brudzenie i pikselowy kamuflaż na plus, ale siatka maskującą o ile nie była założona przed chwilą i wyprana w "wiodącym proszku" nie powinna być chyba tak śnieżno biała nawet w górnych partiach czołgu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frycu666 Napisano 7 Marca Autor Share Napisano 7 Marca (edytowane) no w sumie masz racje mógłbym ją lekko pobrudzić zafarbować ale sugerowałem się trochę zdjęciami i tym filmem z którego korzystałem Edytowane 7 Marca przez Frycu666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca Kamuflaż pierwsza klasa, Zmiana nazwy leoparda na panther zapowuada się bardzo bojowo. Czekamy na dalsze projekty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca Na pierwszy rzut oka nie ciekawie ale po chwili już jest naprawdę dobrze, także myślę że dobry kierunek. Ta siatka może faktycznie nachalna. Z biegiem czasu jakieś dobre foty i będzie git. Koła zębate tylko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frycu666 Napisano 10 Marca Autor Share Napisano 10 Marca W dniu 9.03.2025 o 17:48, Konrad-Ciba napisał: Na pierwszy rzut oka nie ciekawie ale po chwili już jest naprawdę dobrze, także myślę że dobry kierunek. Ta siatka może faktycznie nachalna. Z biegiem czasu jakieś dobre foty i będzie git. Koła zębate tylko. Koła zębate i siatkę poprawie ale póki co dłubie przy modelu T-72M1 taka wersja pustynna no i mam do nich dwóch żołnierzy ,nie wiem jak mi wyjdzie pomalowanie twarzy może być śmiech na sali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
united4ever Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca A który to Youtuber tak cię ładnie sklejać nauczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frycu666 Napisano 12 Marca Autor Share Napisano 12 Marca 7 godzin temu, united4ever napisał: A który to Youtuber tak cię ładnie sklejać nauczył? Oglądałem Colddemons.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi