Avi Napisano 7 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2009 Avi Nie wiem cz widziales ale beda furile do tego modelu. Już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 furile Friule! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 że też wcześniej tu nie zajrzałeś Przedwczoraj dostałem model, wczoraj lukałem w sieci za fotkami z Lęborka a dzisiaj wpadłem na Twój temat. Sorry Ps. Peter - dokładnie chodziło o numeracje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Chudziutki Kurde faktycznie ale furile ładniej brzmi co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Ps. Peter - dokładnie chodziło o numeracje.. a no faktycznie, chodzi o 87--, zmęczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 No kurcze...Avi i PT-76 i to w polskich brawach, świat się kończy, myślałem że okleisz go lozagne z Techmodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi