Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie,

przybywam z kolejnymi wypocinami mojej produkcji.

Tym razem PT-91 Twardy. Konwersja z Teciaka Amusing Hobby i druku zywicznego od Ace Project Studio. Gaski rowniez od ACE a dzialo to zdaje sie byl ET Model - tez druk 3d.

Co prawda instrukcja zaklada konwersje na bazie T-72 od Das Werk, ale ze to jest przepak Amusing Hobby to w sumie praktycznie kazdy Teciak od AH bedzie ok. Ja zrobilem Twardego na bazie T-72AV, wiec powinno sie to dac posadzic bez problemu na kazdej 72ce od AH.

Problemow ze zlozeniem wanny od AH nie bylo zadnych i konwersja tez dobrze spasowana - chociaz czasem gdzies cos trzeba przyszlifowac etc. Gaski od ACE skladaja sie bardzo fajnie i tu tez problemow nie bylo.

Malowane Atomami od Miga a brudzing to mix Miga i VMSu.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

• Like 18
Posted (edited)

Jesteś szybszy niż IN-POST  i  Kapitan Kurt, a o gotowym modelu PT od Amusing Hobby to już nie wspomnę.

Edited by robertmodelarz
Posted
Godzinę temu, robertmodelarz napisał:

Jesteś szybszy niż IN-POST  i  Kapitan Kurt, a gotowym modelu PT od Amusing Hobby to już nie wspomnę.

No, a do tego kurier w kulki lecial i dostalem ladnych pare dni pozniej niz oczekiwalem.. -_-

Posted
2 godziny temu, Adamo722 napisał:

Fajny :super: ale wydaje mi się że model jest wart fotek większej ilości szczegółów :piwo:

Dzieki :)

no moze i tak, ale robienie fot mnie doprowadza do bialej goraczki i juz bylem na krawedzi olania, bo co zdjecie to bardziej kijowe wychodzilo.