Valderin Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca Witam serdecznie, przybywam z kolejnymi wypocinami mojej produkcji. Tym razem PT-91 Twardy. Konwersja z Teciaka Amusing Hobby i druku zywicznego od Ace Project Studio. Gaski rowniez od ACE a dzialo to zdaje sie byl ET Model - tez druk 3d. Co prawda instrukcja zaklada konwersje na bazie T-72 od Das Werk, ale ze to jest przepak Amusing Hobby to w sumie praktycznie kazdy Teciak od AH bedzie ok. Ja zrobilem Twardego na bazie T-72AV, wiec powinno sie to dac posadzic bez problemu na kazdej 72ce od AH. Problemow ze zlozeniem wanny od AH nie bylo zadnych i konwersja tez dobrze spasowana - chociaz czasem gdzies cos trzeba przyszlifowac etc. Gaski od ACE skladaja sie bardzo fajnie i tu tez problemow nie bylo. Malowane Atomami od Miga a brudzing to mix Miga i VMSu. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca Jesteś szybszy niż IN-POST i Kapitan Kurt, a gotowym modelu PT od Amusing Hobby to już nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valderin Napisano 11 Marca Autor Share Napisano 11 Marca Godzinę temu, robertmodelarz napisał: Jesteś szybszy niż IN-POST i Kapitan Kurt, a gotowym modelu PT od Amusing Hobby to już nie wspomnę. No, a do tego kurier w kulki lecial i dostalem ladnych pare dni pozniej niz oczekiwalem.. -_- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Fajny ale wydaje mi się że model jest wart fotek większej ilości szczegółów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valderin Napisano 12 Marca Autor Share Napisano 12 Marca 2 godziny temu, Adamo722 napisał: Fajny ale wydaje mi się że model jest wart fotek większej ilości szczegółów Dzieki no moze i tak, ale robienie fot mnie doprowadza do bialej goraczki i juz bylem na krawedzi olania, bo co zdjecie to bardziej kijowe wychodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi