Arcadio Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca Witam szanowne grono. To mój pierwszy złożony model w życiu, pierwszy raz też miałem w ręku aerograf. Ponadto malowałem czerwoną Hataką (żeby było trudniej Będę wdzięczny, jeśli ktoś rzuci okiem i da mi kilka szybkich rad na początek. Znając swoje umiejętności manualne to jest mega zadowolony na tym etapie. Oczywiście teraz schnie i planuję polakierować glossem, zrobić wash, na to lakier matowy i może go pobrudzę. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Generalnie służy on do przetestowania tego co czytałem na tym forum. W zasadzie większość rzeczy robiłem pierwszy raz. Będę wdzięczny za rady, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca Wstaw lepsze zdjęcia, na jednolitym tle. Wtedy będziemy się pastwić i może konstruktywnie oceniać Gdzie kalki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca (edytowane) No i temat pasuje bardziej do Galerii niż do Warsztatu. Edytowane 16 Marca przez Grzegorz Grabowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi