Arcadio Napisano 13 Marca 2025 Napisano 13 Marca 2025 Witam szanowne grono. To mój pierwszy złożony model w życiu, pierwszy raz też miałem w ręku aerograf. Ponadto malowałem czerwoną Hataką (żeby było trudniej Będę wdzięczny, jeśli ktoś rzuci okiem i da mi kilka szybkich rad na początek. Znając swoje umiejętności manualne to jest mega zadowolony na tym etapie. Oczywiście teraz schnie i planuję polakierować glossem, zrobić wash, na to lakier matowy i może go pobrudzę. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Generalnie służy on do przetestowania tego co czytałem na tym forum. W zasadzie większość rzeczy robiłem pierwszy raz. Będę wdzięczny za rady, Cytuj
Lipstein Napisano 15 Marca 2025 Napisano 15 Marca 2025 Wstaw lepsze zdjęcia, na jednolitym tle. Wtedy będziemy się pastwić i może konstruktywnie oceniać Gdzie kalki? 1 Cytuj
Grzegorz Grabowski Napisano 16 Marca 2025 Napisano 16 Marca 2025 (edytowane) No i temat pasuje bardziej do Galerii niż do Warsztatu. Edytowane 16 Marca 2025 przez Grzegorz Grabowski 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi