93mati Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 To jest ukraińskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Listopada 2008 Autor Share Napisano 16 Listopada 2008 A wyglądało na niemieckiego orzełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Listopada 2008 Autor Share Napisano 16 Listopada 2008 dobra to już będę kończył sorry za jakość ale robione na szybko lusterko sam dorobiłem Flaga zostaje czy wypad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Flaga zostaje czy wypad? Wygląda jakby jakieś tornado było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Listopada 2008 Autor Share Napisano 16 Listopada 2008 Flaga zostaje czy wypad? Wygląda jakby jakieś tornado było No strzelanie ze strzały to jednak trochę dmuchało,ale uciąłem ją bo tandetnie wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Mnie to Twoje tempo rozwala. Nie dość, że szybko robisz to jeszcze dobrze. Ogólnie fajny model, czekam na następne prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Listopada 2008 Autor Share Napisano 16 Listopada 2008 Dzięki za wszystko GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 o ja cie nie moge ile ty modeli na rok robisz ? bo ja 2-3 a widze że ty 20-30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Też miałem ochotę na Serbski, ale skoro kolega był pierwszy w kolejce to ja zrobię Chorwata nie no ja mam go w przyszłych planach zróbmy tak, kto pierwszy ten lepszy drugi robi chorwata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Listopada 2008 Autor Share Napisano 16 Listopada 2008 o ja cie nie moge ile ty modeli na rok robisz ? bo ja 2-3 a widze że ty 20-30 Poczekaj zaraz policze... w tym roku zrobiłem 8 i mniejsze pierdoły które nie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi