Tomek Mroczkowski Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 (edytowane) To już trzeci i przedostatni skif w moim krótkim życiu (jeszcze tylko 2S1) Przedstawiam relacje 9K35 Strela-10 Malowanie: Zmuszony jestem na ponowną zmiane Ukraina Kilka fotek: Sklejony dolny kadłub i przegroda silnika Bez wnętrza niestety ale od białego humbrola już wymiotować mi się chce... Edytowane 15 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Ale tempo - dzisiaj model dotarł, i już go zacząłeś Brawo! U mnie musi przynajmniej miesiąc poleżeć i nabrać 'mocy urzędowej' Wyjątkiem jest ten PT-76, bo kupiłem go w zeszłym tygodniu. ps.: właśnie przed chwilą od Kolegi Wawrzula nabyłem SAM-6 z Trumpka i też planuję go w czeskim malowaniu zdziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 Ale tempo - dzisiaj model dotarł, i już go zacząłeś Brawo! Dziękuje, zawsze mnie łapki swędzą żeby zacząć ps.: właśnie przed chwilą od Kolegi Wawrzula nabyłem SAM-6 z Trumpka i też planuję go w czeskim malowaniu zdziałać To my zabezpieczymy czechy przed atakiem lotniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 To my zabezpieczymy czechy przed atakiem lotniczym - raczej Slowacy swoimi S-300PMU. Wracajac do "Strzalek" to Czechy, ani Czechoslowacja nie posiadaly wersji SW, ino 9K35M - sie Skif pomylil. Ciekawe czy byly jakies roznice miedzy pojazdami bojowymi - pomijajac inne rakiety ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 Wracajac do "Strzalek" to Czechy, ani Czechoslowacja nie posiadaly wersji SW, ino 9K35M - sie Skif pomylil. Hmm... no to mamy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 To powodzenia w budowie będę śledził budowę bo mam zamiar go sklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 No to juz kółeczka się malują i zawieszenie też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Troszkę brudno i niechlujnie, ale mam nadzieję, że coś z tym zrobisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 ale mam nadzieję, że coś z tym zrobisz... Spokojnie to dopiero wstępne szlifowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 Prototyp: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 ale ty brudzisz przy szpachlowaniu powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Ciekawe u mnie nie było tam szczeliny..., to chyba tylko kwestia siły docisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=99273&page=1 Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=99273&page=1Polecam Tak więc na tym przykładzie widzimy , że albo kolo który to robi jest masochistą, lub też model skifa jest aż tak zły, że nadaje się tylko jako dawca organów, w tym przypadku kadłuba Jest też trzecia możliwość, która łączy w sobie obie poprzednie W każdym razie wykonanie zwala z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Listopada 2008 Autor Share Napisano 12 Listopada 2008 Pomalowana wyrzutnia Barthass to model jest taki zły, a formy są z MT-LB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Oooo "emteelbami" sypnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Listopada 2008 Autor Share Napisano 12 Listopada 2008 A co źle?? Mogę spakowac tego do pudełka i bradleya robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 drugi z lewej zasobnik chyba źle oszlifowałeś nie bierzesz udziału w projekcie grupowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Listopada 2008 Autor Share Napisano 12 Listopada 2008 drugi z lewej zasobnik chyba źle oszlifowałeś Złudzenie... nie bierzesz udziału w projekcie grupowym Hmm... No nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Listopada 2008 Autor Share Napisano 14 Listopada 2008 Co się dzieje ale ostatnio niewiele tylko się pomalował Tu natomiast z nieskończonym jeszcze bliźniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Bardzo fajnie tylko nie wiem, czy orzełek jest poprawny. Nie wiem od kiedy mielismy tego używać... Summa summarum ma defiladzie z okazji 1000 lecia część (spora) pojazdów miała już szachownice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Listopada 2008 Autor Share Napisano 14 Listopada 2008 To sprzęt z LWP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Właśnie napisałem, że od połowy lat 60ych wprowadzono szachownice. A to zdajsie nie jest pojazd z epoki "Wiesława" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Na czwartym zdjęciu od góry , w okolicach błotnika i światła widać nie za dobrze zeszlifowane miejsce , z przodu z lewej widać szparę na łączeniu połówek kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Listopada 2008 Autor Share Napisano 14 Listopada 2008 No wiem ale ciężko było to zeszlifować, coś się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi