Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oddam za  syboliczną kwotę ( 200 zł) pozostałości warsztatu modelarza. Możliwy odbiór w Warszawie. Niech służy a nie się kurzy. Jeszcze kilka monografi, rozpakowanych modeli.

image.thumb.png.9703b549d6d6c0e4be9f68f10dbc153e.png

Napisano (edytowane)

Cena jest naprawdę symboliczna, wartość tego co już widać na zdjęciach jest kilkukrotnie większa.

Albo jakiś modelarz się niesamowicie ucieszy, albo jakiś janusz biznesu to weźmie i zrobi na tym świetny interes.

Taka tylko moja uwaga

PS

no i pomylony dział przede wszystkim 

Edytowane przez arhtus
Napisano (edytowane)

Rozumiem, ale tak tylko zauważę, że sam tylko jeden aerograf do malowania, ten w szarym pudełku w lewym górnym rogu nowy kosztuje w tej chwili ok 600zł w PL i jeśli jest sprawny to już te 200zł jest za niego super ceną dla kupującego. 

Giętarka (niżej zdjęcie) nowa kosztuje 200zł, a o tej "drobnej" reszcie, farbkach, itd. nie wspominając, ale można tam wypatrzyć kosztowne smaczki, z których uzbiera się naprawdę spora kwota.

Po prostu nie wiem, czy zdaje sobie Pan sprawę z tego ile to wszystko kosztowało, a naprawdę niemało. 

Naprawdę nic mi do tego, bo być może chce się Pan tego po prostu pozbyć, ale lepiej w razie czego zwrócić na to uwagę. 

W modelarstwie jest tak, że często małe, niepozorne rzeczy, narzędzia itd.. są o wiele droższe niż duże pudła z efektownym samolotem 😀 

Edytowane przez arhtus
Napisano
28 minut temu, arhtus napisał:

Rozumiem, ale tak tylko zauważę, że sam tylko jeden aerograf do malowania, ten w szarym pudełku w lewym górnym rogu nowy kosztuje w tej chwili ok 600zł w PL i jeśli jest sprawny to już te 200zł jest za niego super ceną dla kupującego. 

Giętarka (niżej zdjęcie) nowa kosztuje 200zł, a o tej "drobnej" reszcie, farbkach, itd. nie wspominając, ale można tam wypatrzyć kosztowne smaczki, z których uzbiera się naprawdę spora kwota.

Po prostu nie wiem, czy zdaje sobie Pan sprawę z tego ile to wszystko kosztowało, a naprawdę niemało. 

Naprawdę nic mi do tego, bo być może chce się Pan tego po prostu pozbyć, ale lepiej w razie czego zwrócić na to uwagę. 

W modelarstwie jest tak, że często małe rzeczy, narzędzia itd.. są o wiele droższe niż duże pudła z efektownym samolotem 😀 

To niech Pan bierze... 🙂 

Dla niemodlelarza to są "śmiecie". Żona kolegi, po którym to zostało miała do śmieci wywalić.

Ja przez sympatię do tej dzidziny z młodości wole puścić do ludzi.

Napisano (edytowane)
23 minuty temu, jakubiaktomasz napisał:

To niech Pan bierze... 🙂 

Dla niemodlelarza to są "śmiecie". Żona kolegi, po którym to zostało miała do śmieci wywalić.

Ja przez sympatię do tej dzidziny z młodości wole puścić do ludzi.

Wspomniałem o tym dlatego, że często bywa tak, że rodzina modelarza nie zdaje sobie sprawy z tego ile kosztują te "śmieci" po nim i się tego pozbywa, a być może jakieś pieniądze by się tej rodzinie mogły przydać.

Cena sklepowa tego co widać na zdjęciach przekracza 2000 zł , wiadomo, że część mogła być już troszkę użyta, ale często bywa tak, że te rzeczy leżały nieruszone i nie straciły aż tyle na wartości.

I już się nie odzywam , po prostu chciałem pomóc, sam jestem przerażony myślą, że moja rodzina mogłaby mój modelarski dobytek tak oddać, czy wyrzucić do śmieci, bo oczywiście nie zdaje sobie sprawy ile to wszystko kosztuje 😁

Chętnych na te rzeczy za taką kwotę będzie wielu...

Edytowane przez arhtus
Napisano
4 minuty temu, arhtus napisał:

Wspomniałem o tym dlatego, że często bywa tak, że rodzina modelarza nie zdaje sobie sprawy z tego ile kosztują te "śmieci" po nim i się tego pozbywa, a być może jakieś pieniądze by się tej rodzinie mogły przydać.

Cena sklepowa tego co widać na zdjęciach przekracza 2000 zł , wiadomo, że część mogła być już troszkę użyta, ale często bywa tak, że te rzeczy leżały nieruszone i nie straciły aż tyle na wartości.

I już się nie odzywam , po prostu chciałem pomóc, sam jestem przerażony myślą, że moja rodzina mogłaby mój modelarski dobytek tak oddać, czy wyrzucić do śmieci bo oczywiście nie zdaje sobie sprawy ile to wszystko kosztuje 😁

Chętnych na te rzeczy za taką kwotę będzie wielu...

17 minut temu, Adamo722 napisał:

Jestem z pionek

Oj nie zdaje sobie, nie zdaje.... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.