Herod Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Mój model lotniczy nr. 6. To był dość przyjemny model. Składał się jak to "chińczyk" czyli nie wszystko pasowało. Nie ma też kalek na "zegary". Niemniej detali jest tu mnóstwo, a "zegary" pomalowałem ręcznie i było to bardzo przyjemne. Ten MiG-3 nie należy do żadnego konkretnego IAP. Przeszukałem kilka książek, kilka stron i wybrałem schemat dwubarwny z gwiazdami na górnych powierzchniach skrzydeł (co było wyjątkowo rzadkie). Malowany głównie hatakami, "dedykowanymi". Zieleń średnio mi się podoba, w przyszłości do kolejnego MiGa (późnego) wybiorę raczej coś z AK. Samego MiGa-3 bardzo lubię. Obok D.520 i Ki-61 (oraz C.202) jest to mój ulubiony samolot z okresu II wojny. YouTube: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Fajny model i ciekawa ekspozycja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Całkiem przyjemny Mig . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi