bart207skw Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Zapraszam do oglądania warsztatu śmigłowca PZL MI-2 z Mistercrafta. W warsztacie są robione łącznie trzy śmigłowe mi-2 z firm: Amodel, Aeroteam i Mistercraft. Zapraszam na dział śmigłowcowy do warsztatu: Gniotliwe PZL MI-2 w 1/72 - warsztat zbiorczy Dodaj tag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca No to jesteś niezły zawodnik - trzy modele budować jednocześnie to ja tak nie potrafię :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 27 Marca Autor Share Napisano 27 Marca 19 godzin temu, Staryfajter1954 napisał: No to jesteś niezły zawodnik - trzy modele budować jednocześnie to ja tak nie potrafię :). To ma być takie podsumowanie historii. Kiedy je skończę nie wiem. Teraz trwa obróbka skrawaniem i szlifowanie całej trójki. Pewnie będę musiał coś zacząć innego, aby odpocząć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi