Kowalec222 Napisano 8 Kwietnia 2025 Napisano 8 Kwietnia 2025 Witam, Takom bestię ostatnio ulepiłem, model z pudła + kilka blaszek i zapinek drukowanych, oraz metalowa lufa ze składu "przydasi", malowanie z zaproponowanych przez producenta bez przekopywania materiałów archiwalnych. Pozdrawiam 11 Cytuj
Markuz Napisano 8 Kwietnia 2025 Napisano 8 Kwietnia 2025 Też mi się podoba. Kamuflaż fajnie wymalowany, stosowałeś maskowanie czy z ręki malowałeś łaty? Cytuj
Kowalec222 Napisano 8 Kwietnia 2025 Autor Napisano 8 Kwietnia 2025 Nie mam aż takiej rękimaskowałem plasteliną od Migeneza. Cytuj
Evildead Napisano 8 Kwietnia 2025 Napisano 8 Kwietnia 2025 Całkiem fajny, jedynie kalki się srebrzą troszkę, zawsze to chyba jednak lepiej prysnąć połyskiem przed ich położeniem. Cytuj
Kowalec222 Napisano 9 Kwietnia 2025 Autor Napisano 9 Kwietnia 2025 Masz rację trochę te numery nie siadły, następnym razem trzeba wymalować, a połysk był przed kalką, mimo to nie jest idealnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi