Kowalec222 Posted April 8, 2025 Posted April 8, 2025 Witam, Takom bestię ostatnio ulepiłem, model z pudła + kilka blaszek i zapinek drukowanych, oraz metalowa lufa ze składu "przydasi", malowanie z zaproponowanych przez producenta bez przekopywania materiałów archiwalnych. Pozdrawiam 11 Quote
Markuz Posted April 8, 2025 Posted April 8, 2025 Też mi się podoba. Kamuflaż fajnie wymalowany, stosowałeś maskowanie czy z ręki malowałeś łaty? Quote
Kowalec222 Posted April 8, 2025 Author Posted April 8, 2025 Nie mam aż takiej rękimaskowałem plasteliną od Migeneza. Quote
Evildead Posted April 8, 2025 Posted April 8, 2025 Całkiem fajny, jedynie kalki się srebrzą troszkę, zawsze to chyba jednak lepiej prysnąć połyskiem przed ich położeniem. Quote
Kowalec222 Posted April 9, 2025 Author Posted April 9, 2025 Masz rację trochę te numery nie siadły, następnym razem trzeba wymalować, a połysk był przed kalką, mimo to nie jest idealnie. Quote
Recommended Posts