Kowalec222 Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Witam, Takom bestię ostatnio ulepiłem, model z pudła + kilka blaszek i zapinek drukowanych, oraz metalowa lufa ze składu "przydasi", malowanie z zaproponowanych przez producenta bez przekopywania materiałów archiwalnych. Pozdrawiam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia No elegancki Ci on jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 8 Kwietnia Autor Share Napisano 8 Kwietnia Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Też mi się podoba. Kamuflaż fajnie wymalowany, stosowałeś maskowanie czy z ręki malowałeś łaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 8 Kwietnia Autor Share Napisano 8 Kwietnia Nie mam aż takiej rękimaskowałem plasteliną od Migeneza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia Całkiem fajny, jedynie kalki się srebrzą troszkę, zawsze to chyba jednak lepiej prysnąć połyskiem przed ich położeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 9 Kwietnia Autor Share Napisano 9 Kwietnia Masz rację trochę te numery nie siadły, następnym razem trzeba wymalować, a połysk był przed kalką, mimo to nie jest idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi