artoor_k Napisano 16 Marca 2010 Autor Share Napisano 16 Marca 2010 Cześć! Corsair dostał belki na bomby oraz turbinę RAT: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samurai7 Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Jaki areograf planujesz kupic , a jakiego uzywales wczesniej ? Rozumiem , ze popelniasz modele przy wsparciu kompresora/sprezarki? Pozdrawiam - Corsair nabiera kształtów co mnie cieszy , bo uważam go za piękną maszynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 20 Marca 2010 Autor Share Napisano 20 Marca 2010 Już kupiłem aerograf.Używałem pseudoiwaty, o takiej: http://images3.fotosik.pl/142/e9741de6dcc65119.jpg przez tydzień ale za nic mi nie szło więc wróciłem do aerka typu AB-1001 czyli psikawki na której wszystko co chciałem mi wychodziło i dziś pomaluję glossem komory podwozia.Kompresor mam z lodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Małe postępy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 20 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2010 Budowa zajęła ponad dwa lata...Jeszcze trzy,góra cztery wieczory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 24 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Model ukończony.Zapraszam do GALERII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi