chazek Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Co do Pryszcza i jego Mi-24D to są u nas w remoncie nawet w noktowizje poszły bedą jeszcze sobie latac 176 juz oddany a co do opromiennikow to Adros-y a nie Ardos-y prosze nie bic za poprawianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Czyli jednak ktoś poszedł po rozum do głowy, i nie będzie tylko jeden PŚB? ps. ...yy ten, no jasne, że Adros ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 I przy okazji, mógłbyś powiedzieć coś więcej na ten temat, czy będą to fabrycznie nowe śmigłowce, czy (jak podejrzewam) chodzi o głęboką modernizację W-3W? z tego co mówili to wynikało, że nowe. jeśli chodzi o struktury w które pójdą to prawdopodobnie kilka sztuk do 56 pśb do eskadry CSAR a reszta do 25BKPow. Część pewnie zmieni wyeksploatowany sprzęt. Nie wszystkie obecnie użytkowane wiatraki mają certyfikaty FAR 29 więc miejmy nadzieję, że nie będzie babola i Głuszce wejdą do służby ze wszystkimi papierami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 Zrobiłem zdjęcia (ale telefonem, więc jakość koszmarna, sorry) tym fotom z artykułu, w celach poglądowych, bo jakość jaka jest, każdy widzi ;) Źródła: nTW, numery 9/2007 i 6/2008 Tablica przyrządów Głuszca: Rys. poglądowy tablicy w SW-4: To samo, tylko dla Mi-17 (to wyszło mega koszmarnie generalnie 5 monitorów ;) ): Kolejne ujęcie na Tablicę w Głuszcu: HUD przy stanowisku pilota: Zbliżenie na głowicę Toplite: Foty koszmarne, ale wrzucam je tylko dlatego, że nie znalazłem nigdzie na necie zdjęć w normalnej jakości, a że się temat nieco rozwinął, więc warto, zeby był choć marny, ale zawsze ślad pod postacią zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipcon Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 901 ma nieco inne wyposażenie medyczne niż pozostałe tj. 811,819,820. Różni się 1 elementem z wyposażenia medycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 temat przypomniał mi o zdjęciach z Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi