Adamo722 Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Witam Pierwszy mój śmiglak Mi 24 W nr 956 w malowaniu z Afganistanu ISAF Ghanzi 2013. Ledwo mieści się w namiocie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia No, model wydaje się świetny. Ale należałaby mu się lepsza sesja fotograficzna, bo część fotek niedoświetlona, inne zamglone... Zrób fotki jeszcze raz, bo jest co pokazywać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Kwietnia Autor Share Napisano 27 Kwietnia (edytowane) Moja komórka świruje w namiocie. To chyba max co mogę wycisnąć z telefonu. Edytowane 27 Kwietnia przez Adamo722 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Bardzo ładny śmiglak. Kupa roboty włożona no i jest efekt, podoba się . Zdjęcia spróbuj obrobić w jakimś programie graficznym, powinno pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Kwietnia Autor Share Napisano 27 Kwietnia (edytowane) Tak na próbę Edytowane 1 Maja przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Maja Autor Share Napisano 6 Maja Znalazłem na telefonie jeszcze taką fotkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi