Baas ArK Napisano 29 Kwietnia 2025 Napisano 29 Kwietnia 2025 O! Proszę i już jest pierwszy! Napisz jakie wrażenia z pracy z tym zestawem. Jak spasowanie/składalność, jakieś pułapki/babole? Cytuj
Marek62 Napisano 30 Kwietnia 2025 Autor Napisano 30 Kwietnia 2025 model generalnie fajny w budowie. Plus dla army za temat. problemem jest mocowanie owiewki w wersji zamknietej.przedni wiatrochron- dołem szpary do zaszpachlowania i . Producent sugeruje podszlifowanie odsuwanej czesci owiewki, która jest wg mnie wykonana do wersji z otwarta kabiną .Ja podcinałem boki kadłuba aby ja jako tako dopasowac. Kupilem model z overtreesem i dokladniej pocwicze na drugim modelu. Jak to z francuzami zawsze mam klopot z zielonym kolorem. Na dostepnych fotkach występuje kolor Vert na latajacych egzemplarzach i kolor khaki na innych fotkach. 1 Cytuj
Helmut Napisano 1 Maja 2025 Napisano 1 Maja 2025 Bardzo ładnie Ci wyszedł. Jakimi farbami malowałeś? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi