Marek62 Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia O! Proszę i już jest pierwszy! Napisz jakie wrażenia z pracy z tym zestawem. Jak spasowanie/składalność, jakieś pułapki/babole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek62 Napisano 30 Kwietnia Autor Share Napisano 30 Kwietnia model generalnie fajny w budowie. Plus dla army za temat. problemem jest mocowanie owiewki w wersji zamknietej.przedni wiatrochron- dołem szpary do zaszpachlowania i . Producent sugeruje podszlifowanie odsuwanej czesci owiewki, która jest wg mnie wykonana do wersji z otwarta kabiną .Ja podcinałem boki kadłuba aby ja jako tako dopasowac. Kupilem model z overtreesem i dokladniej pocwicze na drugim modelu. Jak to z francuzami zawsze mam klopot z zielonym kolorem. Na dostepnych fotkach występuje kolor Vert na latajacych egzemplarzach i kolor khaki na innych fotkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja Bardzo ładnie Ci wyszedł. Jakimi farbami malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek62 Napisano 1 Maja Autor Share Napisano 1 Maja Hataka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi