SnajperTBG Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja (edytowane) Cześć. Kupię kalkę na którekolwiek malowanie dany z Afganistanu od Toro model. Może komuś została i nie będzie robił 5sz tych modeli;) Edytowane 3 Maja przez SnajperTBG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja (edytowane) Ja też bym był zainteresowany Edytowane 3 Maja przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja (edytowane) @SnajperTBG@Adamo722 Cześć. Wobec tego, że nie mam w planach zrobienia 5 sztuk Dany, chętnie wymienię się na jeden z kompletów kalkomanii (B, D, F lub G) z zestawu Toro 35D23. Potrzebuję jeden zestaw T-72M i jeden ASU. W grę wchodzi też wymiana na jedną parę numerów rej. do M1A1 FEP z zestawu Hobby 2000. Edytowane 4 Maja przez grzesioc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja Ja mam tylko zestaw od Leosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja @Adamo722priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 5 Maja Autor Share Napisano 5 Maja Nie aktualne. Do kosza. Pozdrowienia dla adminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lestat Napisano Środa o 13:30 Share Napisano Środa o 13:30 (edytowane) Nie będę zakładał nowego tematu, tu się podepnę. Też chętnie kupię te kalkomanie, może jeszcze komuś cos zostało? (nieaktualne) Edytowane Piątek o 15:20 przez Lestat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano Czwartek o 14:19 Share Napisano Czwartek o 14:19 Też bym wziął jeden zestaw na zaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi