SnajperTBG Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja (edytowane) Cześć. Kupię kalkę na którekolwiek malowanie dany z Afganistanu od Toro model. Może komuś została i nie będzie robił 5sz tych modeli;) Edytowane 3 Maja przez SnajperTBG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja (edytowane) Ja też bym był zainteresowany Edytowane 3 Maja przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja (edytowane) @SnajperTBG@Adamo722 Cześć. Wobec tego, że nie mam w planach zrobienia 5 sztuk Dany, chętnie wymienię się na jeden z kompletów kalkomanii (B, D, F lub G) z zestawu Toro 35D23. Potrzebuję jeden zestaw T-72M i jeden ASU. W grę wchodzi też wymiana na jedną parę numerów rej. do M1A1 FEP z zestawu Hobby 2000. Edytowane 4 Maja przez grzesioc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja Ja mam tylko zestaw od Leosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja @Adamo722priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 5 Maja Autor Share Napisano 5 Maja Nie aktualne. Do kosza. Pozdrowienia dla adminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lestat Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca (edytowane) Nie będę zakładał nowego tematu, tu się podepnę. Też chętnie kupię te kalkomanie, może jeszcze komuś cos zostało? (nieaktualne) Edytowane Piątek o 15:20 przez Lestat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano Czwartek o 14:19 Share Napisano Czwartek o 14:19 Też bym wziął jeden zestaw na zaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi