koksik750 Napisano 23 Listopada 2008 Autor Napisano 23 Listopada 2008 Co do cleanluxa to nie osłabia plastiku - ale też nie działa na wszystkie farby. Dot usunie ci farbę ale delikatnie osłabi plastik. Postanowione : Białe Gallardo zostaje, trzeba nabyć nowe i zrobić je w konkursie Cytuj
Praetorian Napisano 23 Listopada 2008 Napisano 23 Listopada 2008 Postanowione :Białe Gallardo zostaje, trzeba nabyć nowe i zrobić je w konkursie Twisted Evil Cytuj
Mikey Napisano 23 Listopada 2008 Napisano 23 Listopada 2008 Rewelacja, czekamy więc na zakup i ruszenie projektu pełną parą ;) Cytuj
truckman Napisano 23 Listopada 2008 Napisano 23 Listopada 2008 (edytowane) Pomysł super tylko nie szkoda takiego fajnego modelu?? Nie lepiej kupić nowy i postawić potem na półce dwa dla porównania?? EDIT: PRZEPRASZAM NIE DOCZYTAŁEM!!! ŚNIEG MI EKRAN ZASYPAŁ :P Edytowane 23 Listopada 2008 przez Gość Cytuj
Praetorian Napisano 23 Listopada 2008 Napisano 23 Listopada 2008 Pomysł super tylko nie szkoda takiego fajnego modelu?? Nie lepiej kupić nowy i postawić potem na półce dwa dla porównania?? Cytuj
Bodzio Napisano 23 Listopada 2008 Napisano 23 Listopada 2008 Postanowione :Białe Gallardo zostaje, trzeba nabyć nowe i zrobić je w konkursie Twisted Evil Czytamy dokładnie... Pozdrawiam. Cytuj
M@rcin Napisano 23 Listopada 2008 Napisano 23 Listopada 2008 Pomysł super tylko nie szkoda takiego fajnego modelu?? Nie lepiej kupić nowy i postawić potem na półce dwa dla porównania?? Postanowione : Białe Gallardo zostaje, trzeba nabyć nowe i zrobić je w konkursie Czytamy ze zrozumieniem... P.S. Kolega był szybszy ;) Cytuj
myeti Napisano 26 Listopada 2008 Napisano 26 Listopada 2008 A ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz... Co z Twoimi wcześniejszymi próbami ?? chodzi mi m.in. o Peugota albo BMW M3 Cytuj
koksik750 Napisano 26 Listopada 2008 Autor Napisano 26 Listopada 2008 Peugeot i BMW leżą w pudle - wszystko zależy co do głowy mi wskoczy - jeśli mam jakąś wizję - od razu się za nią biorę zanim zapomnę. Cytuj
Paweł216 Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Pewno model leży w pudle i czeka na swoją kolej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi