Truckerek93 Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Ja bardziej polecam Dota-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 23 Listopada 2008 Autor Share Napisano 23 Listopada 2008 Co do cleanluxa to nie osłabia plastiku - ale też nie działa na wszystkie farby. Dot usunie ci farbę ale delikatnie osłabi plastik. Postanowione : Białe Gallardo zostaje, trzeba nabyć nowe i zrobić je w konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Postanowione :Białe Gallardo zostaje, trzeba nabyć nowe i zrobić je w konkursie Twisted Evil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Rewelacja, czekamy więc na zakup i ruszenie projektu pełną parą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 (edytowane) Pomysł super tylko nie szkoda takiego fajnego modelu?? Nie lepiej kupić nowy i postawić potem na półce dwa dla porównania?? EDIT: PRZEPRASZAM NIE DOCZYTAŁEM!!! ŚNIEG MI EKRAN ZASYPAŁ :P Edytowane 23 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Pomysł super tylko nie szkoda takiego fajnego modelu?? Nie lepiej kupić nowy i postawić potem na półce dwa dla porównania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Postanowione :Białe Gallardo zostaje, trzeba nabyć nowe i zrobić je w konkursie Twisted Evil Czytamy dokładnie... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@rcin Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Pomysł super tylko nie szkoda takiego fajnego modelu?? Nie lepiej kupić nowy i postawić potem na półce dwa dla porównania?? Postanowione : Białe Gallardo zostaje, trzeba nabyć nowe i zrobić je w konkursie Czytamy ze zrozumieniem... P.S. Kolega był szybszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 A ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz... Co z Twoimi wcześniejszymi próbami ?? chodzi mi m.in. o Peugota albo BMW M3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 26 Listopada 2008 Autor Share Napisano 26 Listopada 2008 Peugeot i BMW leżą w pudle - wszystko zależy co do głowy mi wskoczy - jeśli mam jakąś wizję - od razu się za nią biorę zanim zapomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t310 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 i co koniec tematu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Pewno model leży w pudle i czeka na swoją kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi