Cypis Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Model malezyjskiego PT-91M Pendekar w skali 1/35 , na bazie modelu Amusing Hobby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Że złośliwie zapytam - a figurka urzędnika malezyjskiego MON z teczką z dokumentami reklamacyjnymi jest dołączona? Kolegów nie znających sprawy poinformuję że Bumar dołożył do kontraktu malezyjskiego bo jakość produkcji była taka że roszczenia gwarancyjne Malezyjczyków zeżarły cały zysk... Ja tam czekam na "polskiego" Twardego w 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca 9 godzin temu, Michal_G napisał: Że złośliwie zapytam - a figurka urzędnika malezyjskiego MON z teczką z dokumentami reklamacyjnymi jest dołączona? Kolegów nie znających sprawy poinformuję że Bumar dołożył do kontraktu malezyjskiego bo jakość produkcji była taka że roszczenia gwarancyjne Malezyjczyków zeżarły cały zysk... Ja tam czekam na "polskiego" Twardego w 1:72. Już nie trzeba czekać. Już jest. https://katmodelshop.pl/pl/p/Pt-91-Twardy-V1_172-/131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Ciekawe czy będzie dostępny w naszych sklepach modelarskich? Mam nadzieję, że w normalnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi