Czesio Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Cześć! Powrót po kilku latach przerwy, mam nadzieję że uda mi się w miarę szybko dobrnąć do końca. Na model czaję się od bardzo dawna, w końcu dorwałem pudełko na giełdzie w Bytomiu. Model ma się znaleźć na małej winiecie, ma on przedstawiać polski pojazd podczas strzelania na poligonie w Ustce. Waloryzację zacząłem od usunięcia zbędnych detali, czyli praktycznie połowy kadłuba. Dorobiłem już tylne klapy wraz z zamkami, oraz klapy wlotu powietrza i wylotu spalin z generatora turbinowego. Więcej zdjęć niebawem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca (edytowane) Popcorn, cola i oglądam Nie myślałeś by tą piłę na burcie jakoś wyciachać? Zamienników jest od groma, chociażby z teciaków. Jak by co to mogę Ci podesłać. Edytowane 3 Czerwca przez R_Mazzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca Bardzo ładnie wygląda początek, trzymaj tak dalej, jak potrzebujesz trochę więcej fotek naszych Kubów pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca (edytowane) No to i ja się przyłączam do podglądaczy. U mnie modelik już zapodkładowny stoi i czeka na preshading ale jeszcze chwile poczeka w kolejce. Ładnie u Ciebie to wygląda. U mnie ten model to w standardzie prosto z pudła będzie. Praktycznie żadnych zmian nie zaplanowałem. Edytowane 4 Czerwca przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi