Corsair Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 (edytowane) Cóż... przyszła kryska na Matyska i trzeba by się na forum pokazać z modelem, a nie tylko posty nabijać . Jako zapalony aviator na pierwszą prezentację wybrałem oczywiście tanka . Model bez udziwnień z pudełka jedynie dorobione uchwyty bo zestawowe były do... Edit: Sorki faktycznie nie dodałem podstwowych informacji : skala 72 producent UM. Edytowane 30 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 producent? skala? na 1. zdjęciu widać układ jezdny i taką szparę między kołami, większą niż inne.. zaraz za nią dwa koła się niemal stykają. poza tym podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 Model całkiem przyjemny. Domyślam się, że to konstrukcja z inną armatą niż większość (chyba D-5). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 na 1. zdjęciu widać układ jezdny i taką szparę między kołami, większą niż inne.. zaraz za nią dwa koła się niemal stykają Tak powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Tak powinno być Smile no i widać że 'lotnik' za mnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Model mi się podoba. Dobrze sklejony itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Muszę zadać to pytanie ! - czy podczas sklejania często była w użyciu szpachlówka ? Tak w ogóle, to piękna robota ...jak na mój gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 30 Listopada 2008 Autor Share Napisano 30 Listopada 2008 - czy podczas sklejania często była w użyciu szpachlówka ? Szpachla w zasadzie nakładana była tylko na wieży. Reszta to surfacer 1000 i papier 2500 potem surfacer po raz drugi. Miło mi, że nie "zrównaliście mnie z błotem" w zasadzie model nie jest wolny od wad i było by się do czego przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Pierwszy, niepierwszy - podoba mi się to "kuku" na przedzie - fajna powierzchnia po przejściach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi