MichalSz Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 Witam! Prace posuwają się dość powoli udało mi się poskładać i pomalować magazynki z zestawu Griffona oto fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Witam!Prace posuwają się dość powoli udało mi się poskładać i pomalować magazynki z zestawu Griffona Rozumiem, że to te magazynki z allegro, warto ? możesz coś więcej powiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalSz Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 Witam! Tak to właśnie te magazynki z allegro. Jestem bardzo zadowolony tego zestawu ( chociaż jest sporo dłubaniny z tym głownie z pojemnikami na amunicje) wg mnie zestaw lepszy od zestawu Abera, Griffon dołożył pociski i łuski w Aberze tego nie dostaniemy. Poniżej załączam link z porównaniem wszystkich dostępnych zestawów http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/flak38/flak38magazines.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Że tak powiem - gdzie się podział ten kabel od podświetlania celownika? A magazynki jak najbardziej , pewnie mocno upierdliwe w montażu były ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalSz Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 Witam kolegę Udało mi sie zdobyć parę dodatkowych fotek całego działa. Jestem na etapie przerabiania owego kabla, a magazynki nawet nie były takie złe jak pojemniki na amunicje KOSZMAR !! oto kilka fotek Ps ten jest jeszcze nie do końca skończony, a w poczekalni czeka następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Zawsze możesz wykonać taki "smaczek", że jeden ammo stelaż zostanie pusty. Lepiej będzie widać ten detal i jego delikatność (no i roboty przy skrzynkach mniej) . W każdym razie ja tak w swoim zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalSz Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 witam! dzisiejszty temat to: Mała rzecz, a cieszy PS DLA NIE WTAJEMNICZONYCH TO W SKALI 1:1 TEN MODE POJEMNIKA MA WYMIARY 4x7~x11 mm POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 słodki ten kiciuś gepard ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalSz Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 OCZYWISCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalSz Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2009 witam oto dodatkowe fotki z wnetrza pojazdu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalSz Napisano 30 Maja 2009 Autor Share Napisano 30 Maja 2009 Zmieniłem zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi