Wojtek59 Napisano Czwartek o 16:01 Share Napisano Czwartek o 16:01 Jakiś czas temu rzuciłem propozycję wydrukowania poprawionego płata do RWD - 5/ - 5 bis, ale bez większego odzewu. Znalazłem jedną osobę zainteresowaną i na razie czekam na efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano Czwartek o 16:07 Share Napisano Czwartek o 16:07 4 minuty temu, Wojtek59 napisał: Jakiś czas temu rzuciłem propozycję wydrukowania poprawionego płata do RWD - 5/ - 5 bis, ale bez większego odzewu. Znalazłem jedną osobę zainteresowaną i na razie czekam na efekt. A ja chętnie zaprojektuję. To powinno być banalne. Tylko jakieś sensowne plany poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano Czwartek o 16:44 Share Napisano Czwartek o 16:44 (edytowane) Profil, użyty również w RWD-5/-5 bis: Wg opisu - nasady skrzydła - gr. profilu 18%, na końcu skrzydła - 9% Plany, ponoć najlepsze w chwili obecnej (wg RC przegląd modelarski z października 2011) : W obszarze elastycznej krawędzi spływu mogą wystąpić niejasności, dlatego dokładam zdjęcia. Edytowane Piątek o 06:30 przez Wojtek59 dodanie zdjęć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzin Napisano wczoraj o 08:55 Share Napisano wczoraj o 08:55 W dniu 19.06.2025 o 18:01, Wojtek59 napisał: Jakiś czas temu rzuciłem propozycję wydrukowania poprawionego płata do RWD - 5/ - 5 bis, ale bez większego odzewu. Znalazłem jedną osobę zainteresowaną i na razie czekam na efekt. Sam bym nabył ze 3 sztuki takiego płata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano wczoraj o 09:26 Share Napisano wczoraj o 09:26 28 minut temu, Andzin napisał: Sam bym nabył ze 3 sztuki takiego płata No to jest nas już dwóch. Ale odnośnie samego płata, trzeba pamiętać, że płaty RWD-5 i RWD-5bis trochę się różniły choćby ze względu na ilość zbiorników, rozmieszczenie wlewów i odpowietrzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano wczoraj o 15:51 Share Napisano wczoraj o 15:51 W dniu 19.06.2025 o 18:01, Wojtek59 napisał: Jakiś czas temu rzuciłem propozycję wydrukowania poprawionego płata do RWD - 5/ - 5 bis, ale bez większego odzewu. Znalazłem jedną osobę zainteresowaną i na razie czekam na efekt. Człowiek ostatnio trochę zabiegany i gdzieś mi ten post umknął Również byłbym skłonny zanabyć przynajmniej po jednym do RWD-5 i -5bis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi