Wojtek59 Napisano Czwartek o 16:01 Share Napisano Czwartek o 16:01 Jakiś czas temu rzuciłem propozycję wydrukowania poprawionego płata do RWD - 5/ - 5 bis, ale bez większego odzewu. Znalazłem jedną osobę zainteresowaną i na razie czekam na efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano Czwartek o 16:07 Share Napisano Czwartek o 16:07 4 minuty temu, Wojtek59 napisał: Jakiś czas temu rzuciłem propozycję wydrukowania poprawionego płata do RWD - 5/ - 5 bis, ale bez większego odzewu. Znalazłem jedną osobę zainteresowaną i na razie czekam na efekt. A ja chętnie zaprojektuję. To powinno być banalne. Tylko jakieś sensowne plany poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano Czwartek o 16:44 Share Napisano Czwartek o 16:44 (edytowane) Profil, użyty również w RWD-5/-5 bis: Wg opisu - nasady skrzydła - gr. profilu 18%, na końcu skrzydła - 9% Plany, ponoć najlepsze w chwili obecnej (wg RC przegląd modelarski z października 2011) : W obszarze elastycznej krawędzi spływu mogą wystąpić niejasności, dlatego dokładam zdjęcia. Edytowane Piątek o 06:30 przez Wojtek59 dodanie zdjęć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzin Napisano wczoraj o 08:55 Share Napisano wczoraj o 08:55 W dniu 19.06.2025 o 18:01, Wojtek59 napisał: Jakiś czas temu rzuciłem propozycję wydrukowania poprawionego płata do RWD - 5/ - 5 bis, ale bez większego odzewu. Znalazłem jedną osobę zainteresowaną i na razie czekam na efekt. Sam bym nabył ze 3 sztuki takiego płata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano wczoraj o 09:26 Share Napisano wczoraj o 09:26 28 minut temu, Andzin napisał: Sam bym nabył ze 3 sztuki takiego płata No to jest nas już dwóch. Ale odnośnie samego płata, trzeba pamiętać, że płaty RWD-5 i RWD-5bis trochę się różniły choćby ze względu na ilość zbiorników, rozmieszczenie wlewów i odpowietrzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano wczoraj o 15:51 Share Napisano wczoraj o 15:51 W dniu 19.06.2025 o 18:01, Wojtek59 napisał: Jakiś czas temu rzuciłem propozycję wydrukowania poprawionego płata do RWD - 5/ - 5 bis, ale bez większego odzewu. Znalazłem jedną osobę zainteresowaną i na razie czekam na efekt. Człowiek ostatnio trochę zabiegany i gdzieś mi ten post umknął Również byłbym skłonny zanabyć przynajmniej po jednym do RWD-5 i -5bis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano wczoraj o 21:15 Share Napisano wczoraj o 21:15 Tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi