Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ok, nie denerwuj się - zgadzam się z Tobą. Po prostu sobie trochę wzdycham, że chcąc stworzyć ładna kolekcję w 1/350 trzeba się przygotować finansowo... i tyle. Ale masz rację, nikt nikogo nie zmusza do tego hobby i trzeba się liczyć z kosztami. A ponadto jak wspominałeś, można stosować różne uniki - by finansowo nie paść...

Napisano

Spoko spoko Panowie,

Jeśli tylko będziecie chcieli każdemu z Was kupie tego Shokaku i osobiście wyśle jak już wygram w totka :]

Napisano

spoko, daleko mi do denerwowania.. tak już jest na tym i na innych forach, że co jakiś czas ktoś wyskakuje z "oburzeniem" na ceny modeli, idzie się przyzwyczaić

Jędrek

ps. vought dzięki za propozycję ale nie mam w planach Shokaku dlatego, że nie mam gdzie upychać kolejnych pudeł i obecnie głównie skupiam się na dodatkach do modeli które już posiadam, choć pewnie na Nagarę się skuszę

Napisano
Spoko spoko Panowie,

Jeśli tylko będziecie chcieli każdemu z Was kupie tego Shokaku i osobiście wyśle jak już wygram w totka :]

hmm... ale jak wygrasz to się przyznasz ? :D - hmm... to ja nie wybrzydzając poproszę o Akagi, cena podobna, a przynajmniej będą na forum dwie różne relacje (o ile oczywiście Jędrek zdecyduje się coś tu pokazać)

...

spoko, daleko mi do denerwowania.. tak już jest na tym i na innych forach, że co jakiś czas ktoś wyskakuje z "oburzeniem" na ceny modeli, idzie się przyzwyczaić
Ja też pełen luzz, tym bardziej że kolegę Jędrka lubię i zawsze mi pomaga, więc ... i nie oburzam się tylko smucę... ale spoko, też spokojnie zbieram na większe pudło, jeden zestaw na warsztat mam już zresztą gotowy

...

Napisano

dzięki, pomagać staram się każdemu w miarę możliwości

o ile oczywiście Jędrek zdecyduje się coś tu pokazać

jak zacznę coś konkretnego to pewnie pokażę, póki co niewiele się dzieje i leniwie coś tam od czasu do czasu z doskoku dłubnę z zaległych rzeczy

Jędrek

Napisano
jak zacznę coś konkretnego to pewnie pokażę, póki co niewiele się dzieje i leniwie coś tam od czasu do czasu z doskoku dłubnę z zaległych rzeczy
czekam zatem, tym bardziej że nie chcę słyszeć o Twoim wycofaniu się ze służby

...

sam pisałeś, że masz wiele pudeł w domu, wypadałoby je wreszcie "rozpakować" na półkę czy do gablotki

...