Tromboni Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca (edytowane) Witam planuje budowe komory lakierniczej pod modele samochodów w skali 1:24 i mam kilka pytań: -Jaki filtr wybrać? -Czy materiał widoczny poniżej nadaję się do zbudowania komory aby się nie rozleciała po pierwszym użyciu oraz czym go kleić? -Jaki wentylator wybrać? -Jeśli materiał ze zdjęcia poniżej się nie nadaję do budowy komory lakierniczej to jakiego użyć lub czy jest jakiś lepszy albo tańszy materiał? Edytowane 18 Czerwca przez Tromboni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Ja swoją wyciąłem laserem, projekt tu: https://www.thingiverse.com/thing:4279231/files Gdzieś na forum opisałem, że musiałem zmienić jakieś detale, bo miałem inny wentylator niż autor przewidział w swoim projekcie, ale jestem ogólnie zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 25 Czerwca Autor Share Napisano 25 Czerwca Dzięki za link akurat też mam laser więc pokombinuje coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 26 Czerwca Autor Share Napisano 26 Czerwca Znalazłem na alleeeedrogo taki wentylator i nie wiem czy takie parametry wystarczą 320m³ na godzine i to ma średnice 150mm jakby komuś bylo to potrzebne https://allegro.pl/oferta/wentylator-kanalowy-lazienkowy-nortada-hokuro-koh-wp-150-bialy-320-m3-h-17499850223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 26 Czerwca Autor Share Napisano 26 Czerwca Tak jeszcze spytam czy Aerograf Gaahleri mobius 0.3 i 0.2 różnią się tylko dyszami i że 0.2 ma zaworek Mac czy jeszcze czymś się różnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi