Kermit Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Przedstawiam efekt mojej modelarskiej "pracy" z ostatnich dwóch miesięcy - ot taki modelarski wybryk. Zdjęcie z telefonem miało służyć do przedstawienia skali modeli, ale że tak ciekawie wyszło, to stąd ten tytuł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Ładnie wyszedł Hornecik i Eagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Wszystkie są fajne, ładnie zrobione ale... Co to jest to różowe coś? Na godzinie 1? Wygląda nieco jak maszyny z filmu "Stealth"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Faaajne maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Co to jest to różowe coś? Na godzinie 1? To chyba fikcyjny F-19. Coś w stylu "Italerowskiego" Miga-37. Co do modeli to fajne cudeńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Tak wyglądała jedna z domniemanych wersji tajnego samolotu USA Zanim się okazało, że jest bardziej kanciasta MiG-37 został w zasadzie wymyślony jako przeciwwaga dla F-19... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 28 Listopada 2008 Autor Share Napisano 28 Listopada 2008 Dokładnie tak, jak wspomnieliście - to F-19. I jest tam ich 6: różowy, czerwony, biały, czarny, niebieski i fioletowy. Geneza powstania takiego numeru była prosta: - Zrób jakiś model, który będzie w niestandardowych kolorach... - Na przykład w jakich? - Nie wiem, różowy, fioletowy, czerwony... - A jaki model? - Jakikolwiek... Więc wybrałem F-19, jako że primo miałem ich 5 z Revella i jeszcze jeden S-Mars, secundo w rzeczywistości nie było takiego samolotu (nie ukończono projektu?)... Później, jak się okazało, modele firmy S-Mars to totalna porażka (brak instrukcji, kalkomanii), więc żeby nie wyrzucać modeli do kosza, to postanowiłem kontynuować "szaleństwo", pozostałe pomalowałem na czarno i nałożyłem kalki z revellowskich F-19... PS: jest bardziej kanciastaMa ktoś zdjęcia tej kanciastej wersji? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Nie ma bata... muszę kiedyś Cię odwiedzić i to zobaczyć! Wyglądają świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 PS: jest bardziej kanciastaMa ktoś zdjęcia tej kanciastej wersji? Kanciastą wersją jest po prostu F-117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Amerykański Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Dzwonią do mojego F19 [w kamo brud i kurz na czerni, czyli warsaw invisible ;)] w celu umówienia się na pływalnię... no bo co taka bidota revellowska może robić ? No, oprócz tego fioletowego. Ten cos na basenie wyrwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 29 Listopada 2008 Autor Share Napisano 29 Listopada 2008 PS: jest bardziej kanciastaMa ktoś zdjęcia tej kanciastej wersji? Kanciastą wersją jest po prostu F-117 No chyba, że tak...Amerykański Tornado Rolling EyesHe, he... Tak samo myślałem, jak kalki nakładałem. Ale co tam, to tylko wybryk! ;)muszę kiedyś Cię odwiedzić i to zobaczyć!Może zabiorę je do Bytomia' date=' ale chyba tylko na wystawkę, bo startować z nimi w konkursie... Jeszcze by mnie posądzili o kpinę konkursu... ;)do mojego F19Może też się pochwalisz? W sumie ciekawy pomysł z tym umówieniem się. A dlaczego akurat na pływalnię? A może ktoś ma jeszcze inny ciekawy pomysł? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi