panmopsik Napisano wczoraj o 12:38 Share Napisano wczoraj o 12:38 grunt to dobre wytłumaczenie, najlepiej jak są na to zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano wczoraj o 12:39 Autor Share Napisano wczoraj o 12:39 Teraz, panmopsik napisał: grunt to dobre wytłumaczenie, najlepiej jak są na to zdjęcia Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano wczoraj o 13:03 Autor Share Napisano wczoraj o 13:03 Mam problem wyciołem wnęke na rejestracje bo wczesniej była taka mała na rejeatracje japonśką oraz wyciołem otwory na halogeny które są tylko w wersji europejskiej którą ja robie i szlifując ten zderzak zeszlifowałem takie przetłoczenie w nim i nie wiem jak to teraz ładnie odwzorować a nie chce niczego zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano wczoraj o 13:11 Autor Share Napisano wczoraj o 13:11 (edytowane) Jest to moje pierwsze przerabianie karoserii samochodu w skali 1:24 i jeszcze przerobiłem przedni spliter poprostu zaszpachlowalem wloty powietrza Edytowane wczoraj o 13:12 przez Tromboni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano wczoraj o 13:15 Autor Share Napisano wczoraj o 13:15 Dobra udało mi się odratować tą linie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi