panmopsik Napisano Środa o 12:38 Share Napisano Środa o 12:38 grunt to dobre wytłumaczenie, najlepiej jak są na to zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano Środa o 12:39 Autor Share Napisano Środa o 12:39 Teraz, panmopsik napisał: grunt to dobre wytłumaczenie, najlepiej jak są na to zdjęcia Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano Środa o 13:03 Autor Share Napisano Środa o 13:03 Mam problem wyciołem wnęke na rejestracje bo wczesniej była taka mała na rejeatracje japonśką oraz wyciołem otwory na halogeny które są tylko w wersji europejskiej którą ja robie i szlifując ten zderzak zeszlifowałem takie przetłoczenie w nim i nie wiem jak to teraz ładnie odwzorować a nie chce niczego zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano Środa o 13:11 Autor Share Napisano Środa o 13:11 (edytowane) Jest to moje pierwsze przerabianie karoserii samochodu w skali 1:24 i jeszcze przerobiłem przedni spliter poprostu zaszpachlowalem wloty powietrza Edytowane Środa o 13:12 przez Tromboni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano Środa o 13:15 Autor Share Napisano Środa o 13:15 Dobra udało mi się odratować tą linie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromboni Napisano 11 godzin temu Autor Share Napisano 11 godzin temu Jak coś to kilka dni nie będe nic wrzucał bo czekam na paczke z materiałami a tak w międzyczasie robie sobie kondycję na rowerze bo 16 Lipca jade na pielgrzymke rowerową do Częstochowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi