bart207skw Napisano 29 Czerwca Share Napisano 29 Czerwca (edytowane) Witam. poniżej zdjęcia modelu mi-24d. Kupiłem go jako Mistercraft. Jedyna zmiany jakie w nim są to kalki od techmodu (bez stencili - te przydadzą się gdzie indziej) oraz zmieniłem stronę obracania się wirnika głównego. Wg mnie jest to chyba jedyny w tej skali śmigłowiec italeri, który się słabo zestarzał. Poza tym jest to dla mnie model sentymentalny - pisałem o tym w warsztacie w dziale modeli MC. Model malowany pędzlem farbami Hataka, Pactra oraz Ammo. zapraszam do oglądania i komentowania. Edytowane 29 Czerwca przez bart207skw 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Czerwca Share Napisano 29 Czerwca Lubię to żabie malowanie Pytanko: czy wyrzutnie na końcach pylonów, czyli rurki są zestawowe? Bo wydają się jakieś krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 29 Czerwca Autor Share Napisano 29 Czerwca 47 minut temu, Grzes napisał: Lubię to żabie malowanie Pytanko: czy wyrzutnie na końcach pylonów, czyli rurki są zestawowe? Bo wydają się jakieś krótkie. tak zestawowe - w tym modelu nic nie dodawałem od siebie z części. 100% pudełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi