bart207skw Napisano 29 Czerwca 2025 Napisano 29 Czerwca 2025 (edytowane) Witam. poniżej zdjęcia modelu mi-24d. Kupiłem go jako Mistercraft. Jedyna zmiany jakie w nim są to kalki od techmodu (bez stencili - te przydadzą się gdzie indziej) oraz zmieniłem stronę obracania się wirnika głównego. Wg mnie jest to chyba jedyny w tej skali śmigłowiec italeri, który się słabo zestarzał. Poza tym jest to dla mnie model sentymentalny - pisałem o tym w warsztacie w dziale modeli MC. Model malowany pędzlem farbami Hataka, Pactra oraz Ammo. zapraszam do oglądania i komentowania. Edytowane 29 Czerwca 2025 przez bart207skw 6 Cytuj
Grzes Napisano 29 Czerwca 2025 Napisano 29 Czerwca 2025 Lubię to żabie malowanie Pytanko: czy wyrzutnie na końcach pylonów, czyli rurki są zestawowe? Bo wydają się jakieś krótkie. Cytuj
bart207skw Napisano 29 Czerwca 2025 Autor Napisano 29 Czerwca 2025 47 minut temu, Grzes napisał: Lubię to żabie malowanie Pytanko: czy wyrzutnie na końcach pylonów, czyli rurki są zestawowe? Bo wydają się jakieś krótkie. tak zestawowe - w tym modelu nic nie dodawałem od siebie z części. 100% pudełko. Cytuj
Adamsky Napisano 8 Lipca 2025 Napisano 8 Lipca 2025 Niestety wyrzutnie na końcach sa z wersji W a 461 to wersja D, ASO powinno być na taśmach 1 1 Cytuj
bart207skw Napisano 9 Lipca 2025 Autor Napisano 9 Lipca 2025 10 godzin temu, Adamsky napisał: Niestety wyrzutnie na końcach sa z wersji W a 461 to wersja D, ASO powinno być na taśmach witam. wiem, ale to taki sentymentalny typowy pułkownik i zrobiłem prosto z pudła. poza tym nie miałem skąd wziąć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi