keravnos Napisano 6 Lipca Share Napisano 6 Lipca I kolejna galeria, tym razem Chieftain Mk.10 od Takom. Pojazd w dwukolorowym kamuflażu Batus z roku 1991. Do malowania użyłem farb Tamiya, weathering to chemia ammo, AK i wszystko co mi wpadło w rękę. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Wtorek o 17:20 Share Napisano Wtorek o 17:20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano Piątek o 18:52 Share Napisano Piątek o 18:52 Fajnie zmalowany ten Chieftain, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano wczoraj o 07:14 Share Napisano wczoraj o 07:14 Podoba mi się, bardzo. Zwłaszcza te detale jak ziemia i liście w zakamarkach, okopcenia itp, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi