keravnos Napisano 6 Lipca Share Napisano 6 Lipca I kolejna galeria, tym razem Chieftain Mk.10 od Takom. Pojazd w dwukolorowym kamuflażu Batus z roku 1991. Do malowania użyłem farb Tamiya, weathering to chemia ammo, AK i wszystko co mi wpadło w rękę. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 11 Lipca Share Napisano 11 Lipca Fajnie zmalowany ten Chieftain, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 12 Lipca Share Napisano 12 Lipca Podoba mi się, bardzo. Zwłaszcza te detale jak ziemia i liście w zakamarkach, okopcenia itp, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi