adamkijak Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 To bedzie krotka relacja. Miala byc od razu galeria, ale potrzebuje jeszcze jednego pigmentu zeby skonczyc, a ten bedzie za pare dni. Wiec jest tak model ten (od Rafala) sluzy za warsztat do nauki pigmentow. Nie moja skala i jeszcze do tego malowanie pedzlem bo aero padl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 o rany! piekna robota. bardzo podoba mi się efekt. czy to w Iraku tak płonął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 30 Listopada 2008 Autor Share Napisano 30 Listopada 2008 o rany! piekna robota. bardzo podoba mi się efekt. czy to w Iraku tak płonął? Zapomnialem dodac ze jest luzno wzorowany na tej fotce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Adam, fotki "zwaloryzuj" choćby o tło - nawet kartką do drukarek. Jak podciągniesz fotki rdzy to można będzie coś konkretnego napisać, teraz można tylko coś palnąć niepotrzebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2008 Adam, fotki "zwaloryzuj" choćby o tło - nawet kartką do drukarek.Jak podciągniesz fotki rdzy to można będzie coś konkretnego napisać, teraz można tylko coś palnąć niepotrzebnie. _________________ Sie w domu akurat wszystkie pokonczyly. Problem mam taki ze w tej skali nie moge zrobic faktury rdzy, wiec wyglada plasko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2008 Ok fotka z bliska zeby Rafal nie myslal ze sie wykrecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Znowu spalenizna, widać jakieś kłaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi