adamkijak Napisano 30 Listopada 2008 Napisano 30 Listopada 2008 To bedzie krotka relacja. Miala byc od razu galeria, ale potrzebuje jeszcze jednego pigmentu zeby skonczyc, a ten bedzie za pare dni. Wiec jest tak model ten (od Rafala) sluzy za warsztat do nauki pigmentow. Nie moja skala i jeszcze do tego malowanie pedzlem bo aero padl. Cytuj
Andrzej_LK Napisano 30 Listopada 2008 Napisano 30 Listopada 2008 o rany! piekna robota. bardzo podoba mi się efekt. czy to w Iraku tak płonął? Cytuj
adamkijak Napisano 30 Listopada 2008 Autor Napisano 30 Listopada 2008 o rany! piekna robota. bardzo podoba mi się efekt. czy to w Iraku tak płonął? Zapomnialem dodac ze jest luzno wzorowany na tej fotce: Cytuj
Gościu Napisano 1 Grudnia 2008 Napisano 1 Grudnia 2008 Adam, fotki "zwaloryzuj" choćby o tło - nawet kartką do drukarek. Jak podciągniesz fotki rdzy to można będzie coś konkretnego napisać, teraz można tylko coś palnąć niepotrzebnie. Cytuj
adamkijak Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Napisano 1 Grudnia 2008 Adam, fotki "zwaloryzuj" choćby o tło - nawet kartką do drukarek.Jak podciągniesz fotki rdzy to można będzie coś konkretnego napisać, teraz można tylko coś palnąć niepotrzebnie. _________________ Sie w domu akurat wszystkie pokonczyly. Problem mam taki ze w tej skali nie moge zrobic faktury rdzy, wiec wyglada plasko. Cytuj
adamkijak Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Napisano 1 Grudnia 2008 Ok fotka z bliska zeby Rafal nie myslal ze sie wykrecam Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Grudnia 2008 Napisano 2 Grudnia 2008 Znowu spalenizna, widać jakieś kłaczki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi